OKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1.  9. Sınıfa başlayacak öğrencilerimizin kayıtları otomatik olarak gerçekleştirilmiştir. Ancak öğrenci tanıma formlarının doldurulması, seçmeli ders seçimi, öğle arası çıkış izin dilekçeleri için öğrencilerimizin velileri ile birlikte Ağustos ayı içerisinde hafta içi 09.30-16.30 saatleri arasında okula gelmeleri gerekmektedir.

2.  Okulumuzda eğitim öğretim 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.(Tarih MEB tarafından değiştirilebilir)

3.  Dersler saat 9.00'da başlayacak, 16.10'da sona erecektir.

4.  Okulumuzun kıyafetleri tüm öğrenciler için siyah veya lacivert kanvas pantolon, beyaz tişört (okul armalı) olarak belirlenmiştir. Başörtüsü takan öğrenciler lacivert başörtüsü takacaklardır. Soğuk havalarda okul logolu svetşört giyilecektir.

5.  Öğrencilerimiz öğlen yemeği için veli izin dilekçesi doğrultusunda dışarıya çıkabileceklerdir. (Yemekhane yoktur)

6.  Okula giriş çıkışlar için manyetik turnike kartı alma zorunluluğu vardır.(Okul açıldığında idareden temin edilecektir)

7.  Okulda ders ve teneffüslerde cep telefonu bulundurmak disiplin suçudur. Cep telefonları ilk ders toplanacak, son ders öğrenciye teslim edilecektir.

8.  Okulumuzun servisi yoktur.

9.  Okul açılmadan okula başvurup bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca okulun açıldığı ilk hafta toplantı yapılıp daha geniş ve detaylı bilgi verilecektir.

27.07.2022 278